← Översikt
SERVICETEKNIKER ELKRAFT logo

SERVICETEKNIKER ELKRAFT

ARBETSUPPGIFTER

Vårt team på el och automation söker nu en servicetekniker med inriktning mot elkraft.

Som vår framtida kollega ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att analysera samt lösa problem. Hos oss kommer du att få arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll på kraftvärmeverken och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I denna roll kommer du ha ett ansvar över egen beredning / planering för utförande av ditt arbete, vilket i vissa fall även kan innefatta ansvar för att ta in extern hjälp om det krävs för att lösa en uppgift. Genom ditt arbete är du med och skapar förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.

Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har utbildning inom elkraft, elteknik eller automation. Vi ser att du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning, felsökning i elkretsar och lågspänningsställverk. Om man har några års tidigare erfarenhet av att jobba inom process- eller energianläggningar är det meriterande, likaså erfarenhet och kunskap av batterisystem, lågspänningsställverk, högspänning, transformatorer och reläskydd. Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och vill vara en del i ett team där alla hjälps åt och känner ansvar.

Körkort för bil erfordras.

På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.


ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning  Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse


ANSÖKAN

Ansök senast: 2024-02-18


KONTAKT

Ylva Jonsson, Personalutvecklare. Telefon: 0470-73 43 15.

David Gillerfors, Gruppchef, El och automation. Telefon: 0708-144 793.

Facklig företrädare för Vision, Akademikerna, Seko, Sveriges ingenjörer eller Ledarna nås via Växjö Energis kundtjänst 0470-70 33 33.

Välkommen med din ansökan!

OM ARBETSPLATSEN

Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Företag

Växjö Energi

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Drift/Underhåll, Teknik

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

18 februari 2024

Kontaktinformation

David Gillerfors

0708-144 793Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela