← Översikt
Franchisetagare logo

Franchisetagare

Nyfiken på att bli franchisetagare


Vill du bli egenföretagare och jobba med ett lönsamt, starkt koncept och ett välkänt varumärke?

Då kan franchising och Secor vara något för dig.


Secor söker dig som vill bli egen företagare och vill hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med installation av Dalocs säkerhetsdörrar och övriga dörrar i flerbostadshus.

 

Just nu söker vi franchisetagare i Kronobergs- och Blekinge län med Växjö som centralort.


Är du intresserad, hör av dig till Secors regionchef Syd. Då får du också reda på mer om vilken investering du behöver göra samt förväntningar och lönsamhetspotential.


Profil

 

  • Entreprenör med ordnad ekonomi.
  • Säljande med förmåga till muntlig presentation.
  • Affärsmässig och resultatinriktad.
  • Coachande ledare.
  • Intresse för fastighetsfrågor.
  • Ödmjuk och samarbetsorienterad.
  • Hög social kompetens och långsiktig relationsbyggare.
  • Ålder 35+Vilka är vi?

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Vi har funnits sedan 1994 och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för dig.

Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.


Vår affärsidé.

Affärsidén är att med egna installatörer och stark lokal närvaro sälja och installera Daloc Säkerhetsdörrar för utbyte i flerbostadshus. Entrépartier, branddörrar, fastighetsboxar, lås och beslag samt trapphusrenovering är kompletterande produkter som kan erbjudas i samband med dörrbyte.

Produkterna säljs alltid färdigt installerade och entreprenaderna utförs i objektsform och som enskild installation. Vår kompetens, höga tillgänglighet och att vi alltid håller vad vi lovar skapar kundnytta. Secor-kedjan är ett långsiktigt stabilt företag med god lönsamhet, ett tryggt förstahandsval.


Vårt koncept

Säkra dörrar från Daloc. Det betyder att vi säljer och installerar svensktillverkade säkerhetsdörrar från Daloc – som är Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. Alla dörrar är provade och certifierade av oberoende instans och uppfyller alla regler och lagkrav.

Förutom lägenhetsdörrar kan vi också hjälpa dig med entrépartier samt dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd.


Vår vision

Vi ska använda vår kunskap till att skapa trygghet och nytta för fastighetsägare och boende i flerbostadshus.


Secors vision är att genom våra professionella tjänster och produkter bidra till att ge fastighetsägare och boende i flerbostadshus ökad trygghet och säkerhet. Vi utvecklar vår kvalitetssäkrade installationsprocess som medför att vi kan installera Dalocs dörrar med hög effektivitet. Då blir våra produkter och tjänster tillgängliga för det stora flertalet.


För att klara de uppgifterna behöver våra anställda ha både rätt kompetens och rätt inställning till uppdraget. Vårt förhållningssätt och bemötande är avgörande för förtroendet för oss. Vi håller det vi lovar.

Företag

SECOR

Placering

Blekinge län, Kronobergs län, Växjö

Bransch

Ledning/Chefer, Övrigt

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

11 augusti 2024

Kontaktinformation

Torgny Bertilsson

secor@secor.se040-200 860Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela