← Översikt
Rådgivningschef Bank Privat logo

Rådgivningschef Bank Privat

Då vår nuvarande chef går vidare till nya utmaningar inom vår bank så söker vi en ny chef som vill vara en del av något större och bidra till att skapa trygghet och möjligheter för våra kunder i Kronobergs län. Om du brinner för att vara nära våra kunder, arbeta tillsammans med ett engagerat team och vara en del av en organisation som värderar engagemang, laganda, handlingskraft och nyfikenhet- då är den här tjänsten perfekt för dig.

 

Om jobbet

 

I rollen kommer du att leda och utveckla vår bankverksamhet tillsammans med ett av våra team bestående av 15 medarbetare i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta, Tingsryd. Du kommer att ha ansvar för bankrådgivare som arbetar med allt från bolån samt sparande och pension.

 

Vem är du?

 

Vi söker en affärsmässig, empatisk och kommunikativt tydlig ledare som kan driva verksamheten framåt. Som chef behöver du vara trygg i dig själv och kunna agera som en förebild även under utmanande perioder. Du trivs i ett högt tempo med en stark vilja att ständigt blicka framåt och har förmågan att inspirera andra med din positiva attityd. För att lyckas i rollen krävs ett stort intresse för ledarskap och människor samt ett helhjärtat driv att leverera resultat.

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet inom bankverksamhet eller annan finansiell verksamhet, tillsammans med dokumenterad erfarenhet av att leda och motivera medarbetare. Du kommer också ingå i AO Bank & Livs ledningsgrupp.

 

Självklart känner du igen dig väl i företagets värdeord; handlingskraft, engagemang, nyfikenhet och laganda. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Varför arbeta hos oss?

 

Hos oss får du inte bara möjlighet att vara en del av en kundnära verksamhet, utan också att sitta nära besluten och vara med att driva fortsatt tillväxt. Vi är ett företag med en bred portfölj av produkter och tjänster inom både bank- och försäkringsverksamhet.

 

Genom att jobba hos oss får du en arbetsmiljö där vi är familjära, du får vara med och bidra, samt arbeta på ett bolag som gör stor nytta i samhället du lever i.

 

Låter det intressant?

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra en verklig skillnad i vår verksamhet?

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. Sista ansökningsdag är den 5 mars.

 

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Johan Hördegård, AO Chef Bank och Liv , 070-9809160 samt facklig representant Sofia Hållander 0470-72 01 84.

 

Resor mellan våra lokalkontor kan förekomma och det är därför ett krav att du har körkort.

 

I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller på slutkandidater för att få en helhetsbild av dig och din lämplighet för den tjänst du sökt. Bakgrundskontrollerna inkluderar bland annat drog- och alkoholtester via extern leverantör.

 

För att säkerställa att du tar del av vår korrespondens under processen ber vi dig hålla ett öga även i din inkorg för skräppost.

 

Sista ansökningsdag: 2024-03-05 

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum?

Som Rådgivningschef bank privat på Länsförsäkring Kronoberg jobbar du med att skapa trygghet och möjligheter för både kunder och medarbetare.

 

Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

 

Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla över tid.

 

Här saknas innehåll

Företag

Länsförsäkring Kronoberg

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Ekonomi/Finans/Försäkring, Ledning/Chefer

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

5 mars 2024

Kontaktinformation

Johan Hördegård

070-9809160Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela