← Översikt
Försäljningschef Lantbruk Försäkring logo

Försäljningschef Lantbruk Försäkring


Vill du vara en del av något större?


Vi ägs av våra kunder och delar deras vardag som grannar i såväl stad som på landsbygd. Därför brinner vi för att erbjuda trygghet genom våra tjänster och investera i vårt gemensamma samhälle. Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.


Länsförsäkring Kronoberg är marknadsledande inom försäkringar, och vi har cirka 80 % av marknaden inom lantbruksaffären. Med stark lokal närvaro, personliga möten och hög servicenivå skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Vi är engagerade och nyfikna på framtiden och tror att gott samarbete kan göra skillnad.


Nu söker vi en försäljningschef för lantbruksmarknaden som vill vara med och utveckla vår lantbruksaffär. Vi samarbetar med One Partner Group i denna rekrytering.Om jobbet


Som försäljningschef ansvarar du för att nå våra försäljnings- och tillväxtmål inom lantbrukssektorn. Du leder ett kompetent team på sju erfarna försäkringsrådgivare fördelade på våra kontor i Växjö, Ljungby och Tingsryd. Ditt uppdrag är att effektivt leda och utveckla teamet för att uppnå våra mål och säkerställa att Kronobergs lantbrukskunder är mer än nöjda. Du arbetar nära dina medarbetare och våra kunder och du engagerar dig gärna i kundaktiviteter. Dessutom arbetar du med att strategiskt utveckla lantbruksaffären och initiera och införa nya arbetssätt och marknadsgrepp för att vi ska vara relevanta på marknaden i framtiden. Vi ser en stor fördel i att bredda affären mot bank, liv och fastighetsförmedling och du kommer därför även att jobba nära dina kolleger inom dessa affärsområden.


Du rapporterar till Affärsområdeschef och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet.Vem är du?


Du är en erfaren ledare med ett modernt, tillitsfullt och engagerat ledarskap, och du trivs med att bygga team för effektivt samarbete och engagemang. Du har senioritet och fingertoppskänsla nog att kunna avgöra i vilka situationer du behöver dyka i detaljer och när du ska höja blicken. Du kommer att ansvara för ett team av erfarna försäkringsrådgivare som är kända för att hantera sin affär på ett framgångsrikt sätt. Du trivs med att vara operativt i affären samtidigt som du har förmåga att lyfta blicken, se helheten och identifiera nya strategiska grepp som leder vår affär in i framtiden. Du är en transparent, noggrann och tydlig ledare och du kommunicerar effektivt både skriftligt och muntligt. Du trivs med förändringar, har en stark egen drivkraft och en trygghet som gör att du hanterar de utmaningar som kommer i din väg på ett konstruktivt sätt. Framför allt är du ödmjuk och reflekterande – viktiga egenskaper för att trivs hos oss och utvecklas som ledare.


Tidigare ledarerfarenheter med goda resultat är ett krav. Du har också gedigen erfarenhet från någon del inom den gröna näringen, med fördel från lantbruk. Vi tror att du har erfarenhet av säljledning eller liknande befattning. Erfarenhet av försäkringar och bank är meriterande, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi lägger även stor vikt vid att utveckla vår affär och ditt intresse för digitala hjälpmedel för att exempelvis modernisera arbetssätt ser vi som en fördel.


Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Växjö, men du kommer att besöka våra andra kontor i Kronoberg regelbundet. Därför behöver du ha körkort och tillgång till bil.Vad erbjuder vi dig?


Bli en del av något större och börja jobba hos oss. En karriär hos Länsförsäkringar handlar lika mycket om att vara en hjälpande hand för våra kunder genom alla livets skeenden som att stärka lokalsamhället där du verkar.


Laganda och engagemang är viktigt för att vårt dagliga arbete ska fungera. Omvärlden förändras i snabb takt och för oss är det viktigt att vara med på den resan. Därför är vårt arbete kring både personlig utveckling och processutveckling en stor del av vår vardag.Låter det intressant?


Då vill vi veta mer om dig!


Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. Detta är en direktanställning hos Länsförsäkring Kronoberg som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.


Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på emma.hordegard@onepartnergroup.se eller via 0470-32 38 39.


Sista ansökningsdag: 2024-06-16


Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att ge kronobergarna en enklare vardag och en tryggare framtid, och sätter alltid våra kunder i första rummet. Det gör vi genom att erbjuda en helhet inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling. Men också genom att långsiktigt engagera oss i det samhälle vi och våra kunder är en del av. Det gör att vi varje dag känner att vi gör något meningsfullt i kronobergarnas liv. Och det är därför vi har så nöjda kunder. Vi är cirka 190 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta och Tingsryd.


Vi tror på det vi gör. Och dom vi gör det för.

Här saknas innehåll

Företag

Länsförsäkring Kronoberg

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Ledning/Chefer

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

16 juni 2024

Kontaktinformation

Emma Hördegård

emma.hordegard@onepartnergroup.se0470-32 38 39Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela