← Översikt
Bli din egen företagare - Franchisetagare logo

Bli din egen företagare - Franchisetagare

Starta eget inom ett globalt framgångsrikt Franchiseföretag i Växjö/Kalmar/Kronoberg


Drömmer du om att starta något eget? Är du redo att bli en viktig del av ett globalt framstående varumärke på din lokala marknad?


Hög omsättning från start i din egen hembaserade gratulations/presentprodukts franchise
Du får en flygande start då du övertar en redan etablerad verksamhet Kronoberg/ Växjö/ Kalmar/ Blekinge län samt Öland som du kan bygga vidare på. Genom vår starka utveckling av produkter och koncept, kan du räkna med en kraftig expansion av ett antal butiker och omsättning inom de närmsta åren. 


Din roll som franchisetagare hos oss:
Du kommer att regelbundet besöka och erbjuda befintliga och nya butiker/kunder våra väletablerade produkter samt serva och fakturera butikerna/kunderna. Ingen svår införsäljning krävs då du erbjuder produkterna på konsignation, dvs butikerna betalar först när de har sålt, vilket innebär att de inte tar någon risk. Produkterna säljer sig själva från attraktiva displayer som säljer åt dig sju dagar i veckan. Ditt företag sköts enkelt hemifrån och det enda du behöver är en skåpbil, dator samt ett mindre lagerutrymme/garage om ca 12kvm.


Vad vi erbjuder:
Ett komplett affärssystem med material, utbildning, säljträning och löpande support. Du får även ett gediget finansieringspaket till nystartade butiker/kunder. 


Vem vi söker:

Vi söker dig som vill starta och driva eget företag i en väletablerad franchiseorganisation. Du är en positiv, social person som brinner för försäljning och att träffa nya människor. Du har höga ambitioner och ett stort driv. 

Minimal investering 

Du behöver ett rörelsekapital på ca 200 000 kr för att finansiera din verksamhet och dina egna kostnader. Överlåtelseavgift för franchisedistriktet: 150 000kr. 

Tycker du detta låter intressant? 

Kontakta oss nedan


För mer information ring Tiger Winterliv

073-4167675 eller maila tiger@cardgroup.com


Card Group International AB, Lötängsgatan 14, 80320 Gävle

Tel 026-61 19 00 www.cardgroup.com

Card Group International är ett världsledande franchiseföretag inom gratulationskort och presentartiklar med framgång i 45 länder. Vårt franchisesystem är världens största inom kategorin gratulationskort/presentprodukter och är en succé i varje land. Card Group erbjuder franchisevärldens bästa finansieringssystem till alla våra franchisetagares nya kunder/butiker. Card Group har fått många fina utmärkelser genom åren såsom "Årets Franchisebragd", "Året företagare" och "Årets Franchisesystem".

Företag

Card Group International AB

Placering

Kalmar län, Kalmar, Kronobergs län, Växjö

Bransch

Försäljning/Handel, Ledning/Chefer

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

24 mars 2024

Kontaktinformation

Tiger Winterliv

tiger@cardgroup.com073-4167675Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela